• Mejer Tranberg posted an update 5 months, 2 weeks ago

    týkající se účetní firmy, ujištění údajů bezpečnost a soukromí je zázračná relevance. Každá společnost potřebuje mít přísné postupy na pozici, aby chránila své finanční informace klienta z nebezpečí, jako jsou kybernetické útoky, porušení a úsilí o hackování. Jako účetní společnost v Praze rozumíme důležitost udržování dat klienta bezpečnost a ochrana soukromí. V tomto příspěvku na blogu určitě popsat četná opatření, které podnikneme zaručit, že data našeho zákazníka jsou vždy bezriziková a soukromá.

    Ochrana sítě a ochrana dat

    V naší účetní firmě máme oddaného IT tým, která neustále kontroluje náš počítač system’ bezpečnost. používáme různé softwary brány firewall a antivirový software k ochrany našeho systému před malwarem, viry a jakéhokoli druhu neschválené přístup do našeho systému. dodatečně ujistíme se že náš systémový software a aplikace jsou konzistentně upgradovány na nejaktuálnější spot degrees. Všechny naše systémy a servery jsou chráněny heslem a ve skutečnosti vynuceni používání pevných hesel mezi našimi zaměstnanci. stejně limit neschválený získáváme přístup k tím, že povolení pouze oprávnění zaměstnanci pro přístup k našim datům center.

    Zabezpečené úložiště dat

    V naší účetní společnosti ukládáme všechny finanční informace našeho zákazníka na serverech safe serverech, které jsou uchovávány v datovém centru. Všechny naše servery jsou zabezpečeny pomocí nejnovějšího 256bitového AES šifrování pro záruky no neoprávněný získat přístup k. Naše datové zařízení je bezpečné a zabezpečené a má různé fyzické ochranu opatření na místě, jako jsou CCTV elektronické kamery a jiné ochrana zařízení, jako jsou biometrické snímací jednotky. Pouze licencováni personál mají přístup k datům centra a jsou chráněna před all-natural kalamity a jiné potenciální rizika jako výpadky a záplavy.

    Zaměstnanci Ovládací prvky Přístupnosti

    staráme se o data zabezpečení a soukromí tím, že garantujeme, že máme chráněno dostupnost ovládacím prvkům na pozici. Všichni naši pracovníci procházejí komplexní pozadí kontroly před získání schválení k našim systémům a aplikacím. také skutečně implementovali přístupu ovládacím prvkům založeným na rolích, abychom ujistili se, že zaměstnanci jen získat přístup k datům, která jsou pro jejich práci důležitá. dodatečně vynucujeme přísné prověřování personálních proces, abychom ujistíme se, že náš zaměstnanci zpracovává data klienta s maximální důvěrností.

    Údržba Klient Ochrana osobních údajů

    V naší účetní firmě máme přísné ochranu soukromí plán, které všichni naši zaměstnanci musíte následovat. Všichni naši personál autorizovat smlouvu udržovat zákazníka podrobnosti soukromé . Pro nás je jakýkoli zveřejnění soukromých údajů zákazníka nevhodné a vždy přijímáme nápravné akce proti pracovníci kdo porušil naše diskrétní zásady. také zabezpečíme všechny e-maily obsahující zákazníka finančních informací a dokumentů sdílené mezi naším personálem a zákazníky nebo mezi jakýkoli druh dva zaměstnanec.

    Závěrečná myšlenka

    Data zabezpečení a soukromí jsou zásadní pro jakýkoli typ účetnictví firmy , a to my jako účetní společnost v Praze uznáváme. ve skutečnosti jsme přijali různé akcí, abychom ujistili se, že finanční našeho zákazníka je stále zabezpečené a soukromé. konzistentně kontrolujeme ochranu a použití šifrovacího našich systémů počítačového systému zabezpečení inovace k ochraně našich serverů a dat zákazníků. zajišťujeme, že náš zaměstnanci provede rozsáhlé kontroly a pozadí a vymáhání přísné na základě rolí přístupnosti zásadám ke zacházet s data bezpečnost a zabezpečení . Naše důvěrnost zásady jsou místě, abychom zajistili že klienti’ citliví finanční informace jsou udržovány v naprosté důvěrnosti a daleko od neschválené personální.

©2024 - All rights reserved by LivingWellCenters.com

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account